Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Bamboerollen Deluxe

Weergegeven:
Sorteren op:

Bamboerol Deluxe 180 x 100 cm

Dikke bamboematten Deluxe op rol 180 x 100 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige bamboematten..

€104,99 Excl. BTW: €86,77

Bamboerol Deluxe 180 x 150 cm

Dikke bamboematten Deluxe op rol 180 x 150 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige bamboematten..

€154,99 Excl. BTW: €128,09

Bamboerol Deluxe 180 x 180 cm

Dikke bamboematten Deluxe op rol 180 x 180 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige bamboematten..

€184,99 Excl. BTW: €152,88

Bamboerol Deluxe 180 x 200 cm

Dikke bamboematten Deluxe op rol 180 x 200 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige bamboematten..

€199,99 Excl. BTW: €165,28

Bamboerollen Deluxe

Bamboematten Deluxe diameter 5-6 cm dikte! Deze prachtige bamboematten worden handgemaakt in Indonesië. Tali bamboepalen zijn verwerkt in deze zwaar uitgevoerde bamboemat welke zijn verbonden met dikke gegalvaniseerde draden van 3 mm dikte. Door de dikke bamboestokken heeft de bamboemat bijna geen doorkijk en geeft veel privacy.

Alle bamboematten worden geleverd voorzien van een basislaag lak hierdoor komen de prachtige kleuren van de Indonesische bamboesoorten nog meer tot ze recht. Een echte mooie bamboerol die rust en vrolijkheid uitstraalt. Bij de Deluxe bamboe matten zijn de bovenkanten natuurlijk gesloten om het indringen van vocht en vuil te voorkomen.

Bamboe bouw Nederland heeft de rollen in 2 verschillende kleuren leverbaar. De naturel bamboematten en zwarte bamboematten leverbaar in 4 verschillende hoogtes.

Geen enkele bamboemat kan vergeleken worden met de Deluxe rol. De mooie stevige bamboesoorten die verwerkt zijn komen niet voor in andere bamboematten die verkocht worden. De kwaliteit van de Deluxe bamboematten kan vergeleken worden met de Giant tuinschermen die van dezelfde soorten bamboe worden gemaakt. Een unieke bamboe mat voor een eerlijke prijs!

Op elke product pagina kunt u direct de juiste onderhoudsproducten en montagemateriaal bij bestellen. Eenvoudig kunt u online bestellen en de producten snel en goedkoop laten bezorgen.

Bamboe bouw Nederland importeert veel producten uit arme delen van Indonesië waar wij graag ons steentje bijdragen aan de lokale bevolking. Door een eerlijke prijs te betalen en mee te investeren in onze leveranciers maken we echt een verschil en zien wij blije en vrolijke mensen. Uw aankoop maakt dit mede mogelijk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons. Ook voor offerte aanvragen op maat staan wij graag voor u klaar. De producten direct uit voorraad meenemen is geen enkel probleem u bent van harte welkom.

Contacteer ons