Nieuw! Classic Rietmat op Rol 600 x 120 cm

Deze classic rietmatten op rol van 600 cm breed bij 120 cm hoog is gemaakt van ongepeld zoetwater riet. De extra dikke rietstengels zijn ongeveer 6-8 mm en per stengel samengebonden met ijzerdraad met een tussenafstand van ongeveer 10 cm is.

Rietmatten zijn mileuvriendelijk en niet duur. Perfect geschikt als tuinafscheiding of om een natuurlijke uitstraling te creëren voor uw tuin, balkon of terras. Ook om buitenplanten te beschermen tegen vorst (een rietmat houdt ongeveer 3 graden vorst tegen). Je kunt klimplanten heel mooi in onze rietmatten laten groeien. Door deze eigenschappen gebruiken bovendien veel evenementen-of bedrijfsterreinen rietmatten ter afscheiding of om oude schuttingen of gaaspanelen te verfraaien.

Op maat maken van een rietmat.

Een rietmat kan eenvoudig op maat worden gemaakt. Het inkorten van een riet mat in de breedte kunt u doen met een kniptang of nijptang. De gegalvaniseerde draden knipt u door op de gewenste afmeting. De hoogte aanpassen van rietmatten kunt u doen door mat te knippen met een stevige snoeischaar, kniptang.

Een Rietmat bevestigen

Het bevestigen van de rietmat tegen een gaashekwerk, balkonhek, bouwhek of afrastering kunt u doen met binddraadjes of Tyraps.
Zorg er altijd voor dat de rietmatten niet direct in aanraking komt met grond. Het beste is om de rietmat 2 cm van de grond te houden ivm rotting.

Bij een bestaande schutting of hekwerk kan de rietmat tegen het hout geschroefd worden. Hiervoor gebruiken wij schroeven 3,5 x 2,5 plus ringen welke u door het riet heen schroeft.

Product Informatie
Dikte rietstengels 6-8 mm
Eigenschappen Ongepeld
Levensduur 5 jaar
Materiaal Riet
Montage ijzerdraad
Zichtdichtheid 80%
Breedte 600 cm
Hoogte 120 cm
Gewicht 9 kg
Afwerking Per stengel samengebonden met ijzerdraad.
Kleur Naturel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Classic Rietmat op Rol 600 x 120 cm

  Milieuvriendelijk, natuurlijk en goedkoop
  Samengebonden met gegalvaniseerd staaldraad
  Riet dikte ca. 6-8 mm
  Makkelijk te plaatsen / bevestigen
  Geschikt voor verschillende toepassingen

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €13,99

Gelijk mee bestellen!

Tags: Classic Rietmat op Rol 600 x 120 cm, Producten