Fotowedstrijd Bamboe Bouw Nederland

Stuur je mooiste bamboe foto's op & win!

Heb jij iets leuks gemaakt met één van onze bamboe producten? Stuur dan vandaag nog je beste en mooiste foto's op en maak kans op een Bamboe Bouw Nederlandcadeaubon van maar liefst €100! Win je niet, dan hebben we ook voor de 2e en 3e plaats cadeaubonnen klaarliggen van respectievelijk €50 en €25. De mooiste foto's komen ook in aanmerking om te worden gepubliceerd op onze website of in ons nieuwe magazine.

Hoe kan je deelnemen?

Deelnemen is simpel, vul onderstaand formulier in en upload je beste foto's. Klik op de groene "selecteer" knop om een foto op te laden. Eens de foto is opgeladen zal je onder de groene knop de bestandsnaam van je foto zien verschijnen met een rood kruisje ervoor. Telkens je op de groene "selecteer" knop klikt kan je een volgende foto opladen. Heb je per ongeluk een verkeerd bestand opgeladen, dan kan je deze makkelijk verwijderen door op het rode kruisje te klikken.

Hoe bepalen wij de winnaar?

Aan het begin van elk seizoen publiceren we op onze facebook pagina een speciaal album voor alle foto inzendingen. Vervolgens kan er 3 maanden lang gestemd worden op de mooiste foto's. De foto die op het einde van de 3 maanden de meeste "likes" heeft gekregen wint onze bamboe fotowedstrijd.

TIPS:

  1. Maak de foto op een mooie zonnige dag.
  2. Zorg voor een scherpe foto met voldoende pixels (minimaal 2000px in de breedte).
  3. Bij voorkeur gemaakt met een goed fototoestel.
  4. Vergeet niet om een account aan te maken zodat wij bij winst de cadeaubon aan u kunnen toewijzen!


Actie voorwaarden:

  • De winnaar zal iedere eerste week van het volgende seizoen bekend worden gemaakt.
  • Foto’s die ingezonden worden voor de foto actie, mogen door Bamboe Bouw Nederland gebruikt worden voor marketing doeleinden op drukwerk, social media, website en andere online of offline communicatie. Foto's worden daarmee eigendom van bamboebouwnederland.nl
  • Elke deelnemer ontvangt maximaal 1 kortingsbon per persoon per seizoen.

Stuur je mooiste bamboe foto's in en win!

* Naam

Bedrijfsnaam

* Email

Website

Telefoonnummer

Woonplaats / Land

Upload uw foto's

Selecteer   .gif, .jpg, .jpeg, .png, .pdf, .JPG

Commentaar

Verstuur
Bericht is succesvol verstuurd!