Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Gaaspanelen - Gaashekwerk - Draadmatten

Weergegeven:
Sorteren op:

Gaaspaneel Verzinkt 180 x 180 cm - Maaswijdte 10 x 10 cm

Met een verzinkt gaaspaneel van 180 cm breed bij 180 cm hoog kiest u voor een stevige en betaalbare ..

€17,99 Excl. BTW: €17,99

Gaaspaneel Verzinkt 90 x 180 cm - Maaswijdte 10 x 10 cm

Met een verzinkt gaaspaneel van 90 cm breed bij 180 cm hoog kiest u voor een stevige en betaalbare t..

€9,99 Excl. BTW: €9,99

Gaaspanelen - Gaashekwerk - Draadmatten

Ons assortiment gaashekwerk bestaat uit stekloze gaaspanelen zonder rand in verschillende afmetingen. Al onze draadmatten zijn gemaakt van gegalvaniseerd gaas waardoor ze een moderne uitstraling krijgen en een lange levensduur hebben.

Gaashekwerk is ideaal geschikt om te laten begroeien met hedera of andere soorten klimplanten omdat ze een goede steun en houvast bieden. De klimplanten nemen na verloop van tijd de overhand en creëren dan een prachtige groene tuinafscheiding aan een betaalbare prijs.

Het is ook mogelijk om natuurlijke tuinmatten zoals rietmatten, wilgenmatten, heidematten of bamboematten tegen draadmatten te bevestigen. Dit geeft een zeer natuurlijk effect en biedt extra privacy doordat de draadafsluiting meteen bedekt is. Hierdoor bent u er van verzekerd dat er ook in de winter geen doorkijk mogelijk is.

Vaak worden gaaspanelen ook tussen houten tuinschuttingen geplaatst voor een speels effect en een mooie afwisseling van de afscheiding.

Een muur of houten schutting laten begroeien met klimplanten is vaak moeilijk omdat de planten geen goede houvast hebben. Door een draadscherm als trellis voor een muur of houten schutting te plaatsen lost u dit probleem op.

In combinatie met afstandhouders zijn gaasmatten ook te gebruiken als schanskorven.

Tenslotte worden gaaspanelen ook gebruikt als trellis in houten bloembakken of als klimrek voor klimmende groentes in kweekbakken. Op deze manier kun je verticaal tuinieren of met allerlei klimplanten je eigen originele haag maken.

Meer informatie over het plaatsen van gaaspanelen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen vind je bij de omschrijving van elk product. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om onze producten te komen bekijken en direct af te halen.