Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Niet op voorraad Grey-Go bamboe ontgrijzer 500 ML

Bamboe ontgrijzer koopt u bij Bamboe Bouw Nederland. Grey-Go is de naam van ons product om bamboepalen in de kleur naturel te ontgrijzen.

Na verloop van tijd gaan de bamboe producten vergrijzen en verdwijnt de warme kleur. Net zoals bij hardhout en andere houtsoorten is dit proces niet te voorkomen enkel te vertragen. Om deze reden hebben wij de Grey-Go ontwikkeld!

Grey-go kunt u bestellen in een spuitfles van 500 ml. De Grey-Go verwijderd het grijze laagje van de bamboe waarna er weer een nieuwe beschermlaag aangebracht dient te worden.

Eenvoudig spuit u de vergrijsde bamboepalen, bamboematten, bamboe schuttingen of bamboe meubels in en laat het even intrekken.
Na een aantal minuten even naspoelen met water en de producten opnieuw behandelen met het juiste onderhoudsproduct. De Bamboe Booster of Bamboe Protector.

Grey-Go werkt enkel als ontgrijzer bij de naturel bamboesoorten. Bij zwarte bamboe werkt de Grey-Go enkel als reiniger en adviseren wij Bamboe Renovator.

Grey-Go is een bijtend middel lees daarom eerst aandachtig de productomschrijving op de fles. Houdt Grey-Go uit de buurt van kinderen.

Product Informatie
Bewaren Bewaar op een donkere koele en droge plaats buiten het bereik van kinderen.
Droogtijd Stofdroog na ca. 10 minuten
Eigenschappen Biologisch afbreekbaar
Producttype Ontgrijzer
UV-Bestendig Nee
Inhoud 500 ml
Bewerking Inspuiten en naspoelen met water
Verbruik 5 m² per 500 ml
Kleur Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Grey-Go bamboe ontgrijzer

  Ontgrijst verweerde en vergrijsde bamboe
  Restaureert de natuurlijk gele kleur
  Eenvoudig aan te brengen
  Werkt al na enkele seconden
  Goed voor 5 m²

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €9,99

Gelijk mee bestellen!

Tags: Onderhoudsproducten