Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Manilla touw 6 mm x 25 m

Manilla Touw 6 mm x 25 meter op een klosje. Sterke touwen nodig voor het knopen van verbindingen of decoratieve doeleinden. Manilla touw word vaak gebruikt bij de scouting die het gebruiken om te pionieren of als bindtouw.

Van oorsprong komt Manilla uit de Filipijnen en word verkregen uit het de bladstengels van de Abaca plant die familie is van de bananenplanten. Manilla touw is een natuurlijk touw welke grove vezels bevat. 

Om verbindingen af te knoppen is de manilla zeer geschikt en heeft een lange levensduur buiten. Het touw bestaat uit drie strengen die in elkaar worden gevlochten. Manilla is sterker dan katoen en kan vergeleken worden met Hennep echter is de manilla minder kwetsbaar waardoor deze langer mee zal geen.

Manilla touw heeft een hoge trek / breekkracht een 6 mm dikke manilla touw kan 245 kg hebben. Heeft u andere dikte maten nodig informeer dan naar de mogelijkheden.

Product Informatie
UV-Bestendig Ja
Diameter 6 mm
Lengte 25 m
Kleur Beige
Technische Eigenschappen
Breekkracht 245 kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Manilla touw 6 mm x 25 m

  Voor het knopen en verbinden van bamboe
  Samengesteld uit vezels van de bananenplant
  Hoge breek-trekkracht van 245 kg
  Zeer goede UV-bestendigheid

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €12,99

Gelijk mee bestellen!

Tags: Touw, Manilla, Naturel