Over Bamboe Bouw Nederland

Geschiedenis

Bamboe Bouw Nederland werd in 2008 opgericht door Dhr. P. van der Eng en Mevr. S.T.M. Bonne. Door hun liefde voor bamboe is het uitgegroeid tot het grootste bamboe bedrijf van de Benelux op het gebied van bamboe bouw- en tuinmaterialen.

In de afgelopen jaren is ons team versterkt door een grote groep vakmensen met de juiste kennis van bamboe. Wij blijven innoveren om het beste uit bamboe te halen.

 

 


 

Kwaliteit

 

De groei en het milieuvriendelijke aspect maken van bamboe een topproduct wat van de wortel tot aan de top gebruikt kan worden. Vanaf het moment van de kap wordt er door Bamboe Bouw Nederland toegezien op essentiële punten. zoals: de leeftijd van de bamboeplant, de manier van drogen, de juiste behandeling tegen schimmels en ongedierte, het vochtpercentage en het transport. 

Vanaf de plantage tot bij uw project zijn wij nauw betrokken en streven er naar om de kwaliteit te waarborgen.

Bamboe Bouw Nederland verwerkt enkel de beste bamboe soorten in hun materialen. Doordat wij zelf produceren in Zuid-Amerika, China en Indonesie en daar veel ervaring hebben opgedaan in de afgelopen jaren, bieden wij u een prachtige en ruime collectie bamboe bouw- en tuinmaterialen aan. Over ieder product hebben wij nagedacht, zodat deze aan uw wensen zal voldoen.

Zo zijn bijvoorbeeld al onze bamboe tuinschuttingen en bamboematten op natuurlijke wijze aan de bovenzijde gesloten en onze bamboepalen uitsluitend A keus en in de fabriek gecontroleerd.

Het is vanzelfsprekend dat Bamboe Bouw Nederland garant staat voor kwaliteit en betaalbaarheid.

 


 

Service

Wij verkopen niet alleen bamboe, maar adviseren u ook. Hierbij is de omvang van het project niet van belang. Gaat het om het plaatsen van een pergola, overkapping of bamboe schutting bij u in de tuin? Of een bamboe project van groot formaat zoals een bamboe parkeergarage, gevelbekleding of een compleet bouwwerk? Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Wij delen onze kennis graag met u! 

Bamboe Bouw Nederland is al jarenlang een succes vanwege haar goede service en de beste bamboe materialen.

 


 

Locatie

Bamboe Bouw Nederlande is gelegen te Beverwijk. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en de bamboe producten te komen bekijken. Met een voorraad van 3000 m2 hebben wij vrijwel alle producten permanent op voorraad zodat u ze direct kan komen uitzoeken en meenemen.

SaveSave