Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Strodaken - Palmbladeren

Weergegeven:
Sorteren op:

Strodak van gedroogde palmbladeren 70 x 100 cm

Een strodak van gedroogde palmbladeren zorgt voor een mooie natuurlijke dakbedekking en voor een zom..

€9,99 Excl. BTW: €8,26

Strodak van gedroogde palmbladeren 70 x 150 cm

Een strodak van gedroogde palmbladeren zorgt voor een mooie natuurlijke dakbedekking en voor een zom..

€12,99 Excl. BTW: €10,74

Strodak van gedroogde palmbladeren 70 x 200 cm

Een strodak van gedroogde palmbladeren zorgt voor een mooie natuurlijke dakbedekking en voor een zom..

€17,99 Excl. BTW: €14,87

Strodaken - Palmbladeren

Bent u opzoek naar palmbladeren of een strodak om een dakje mee te bedekken? Gebruikt dan onze strodakjes / palmbladeren op stok.

Bamboe bouw Nederland importeert palmbladeren dakjes voor het bekleden van overkappingen, schuren, pergola’s of parasols. Ook voor decoratieve doeleinden zijn de palmbladeren op stok goed te gebruiken.

Van oorsprong komen de palmbladeren of strodakjes uit Indonesia waar deze veelal gebruikt worden als dakbedekking op huizen, hotels en overkappingen. Het natuurlijke blad word om een bamboelat gevouwen en word verbonden met Palmtouw.

In twee verschillende maten hebben wij de palmbladeren / strodakjes leverbaar. Strodaken hebben wij leverbaar in een breedte van 100, 150 of 200 cm. De hoogte per strodak is ongeveer 70 cm.

Een strodak is makkelijk op maat te maken in de breedte kan de bamboelat worden doorgezaagd op de gewenste maat. Wel dient u de palmbladeren weer vast te maken met touw op de bamboe lat. In de hoogte kunnen de palmbladeren gewoon afgeknipt worden met een schaar.

Om een dak goed te bedekken worden de strodakjes overlappend over elkaar heen gelegd. Voor een waterdicht dak hanteren wij om de 10 a 15 cm een strodak. Belangrijk is wel dat het dak genoeg afschot heeft zodat het water snel van het dak afloopt. Een schuurdak, pergola of barretje decoratief bekleden met palmbladeren kan prima. Voor decoratieve bekleding adviseren wij een strodakjes overlappend te leggen om de 25 cm.

Een goed gemonteerd strodak kan je jarenlang plezier van hebben. Palmbladeren kopen kan bij ons online snel en voordelig.