Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Zwarte bamboe borderrand 200 x 45 cm

Border 200 x 45 cm gemaakt van zwarte bamboestokken 35/45 mm dik. De borders zijn gemaakt van Nigra bamboestokken met een bruinachtige kleur. Onze zwarte bamboe borders zijn natuurlijk van kleur en niet geverfd of gespoten.

Een prachtige natuurlijke border voor een mooie luxe uitstraling. Verpakt op een rol koopt u de borders bij Bamboe bouw Nederland. Per border hebben wij 200 cm breedte bij 45 cm hoogte verpakt.

Alle zwarte bamboestokken zijn gesloten aan de bovenkanten om het indringen van  vuil en vocht te voorkomen. De gesloten bovenkant zorgen voor een strakke Border die prima als tuinborder kan worden ingezet.

Alle zwarte bamboestokken zijn doorboort en verbonden met dikke gegalvaniseerde ijzerdraden 3 mm dikte. Eenvoudig kan de border om plantenbakken of in gewenste vormen worden gevouwen.

Langs looppaden of ter afscherming van planten of vijverranden. De borderranden kunnen worden ingezet om onderkanten van strandhuisjes of caravans af te werken.

Mocht u hoger maten nodig hebben kijkt u dan eens bij ons assortiment bamboematten. Deze zijn in verschillende hoogtes leverbaar eventueel zagen wij voor u op maat tegen meerprijs.

Inkorten en op maat maken van uw borders.

Borders zijn eenvoudig in te korten in de breedte. Hiervoor gebruikt u een kniptang. Knip de gegalvaniseerde draden door op de gewenste maat. Zorg ervoor dat u altijd 2 cm extra overhoud om de draad weer om te buigen.

Om de hoogte van de borders aan te passen gebruiken wij een handcirkelzaag en een geleiderail. Het afzagen kunt u het beste enkel vanaf de onderkant doen om zo de gesloten bovenkanten te sparen. Eventueel kunt u het zagen door ons laten verzorgen tegen meerprijs.

Onderhoud

Voor de borders in naturel kleur adviseren wij de Bamboe Booster. Wij adviseren om jaarlijks uw bamboes chutting te voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Product Informatie
Bamboesoort Nigra
Latijnse naam Phyllostachys nigra
Diameter stokken 38-45 mm
Breedte 200 cm
Hoogte 45 cm
Gewicht ± 8 kg
Afwerking Bovenzijde natuurlijk gesloten, afgemonteerd met gegalvaniseerde staaldraad.
Kleur Donkerbruin
Land van herkomst China

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zwarte bamboe borderrand 200 x 45 cm

  Prachtige natuurlijke kleur
  Bamboestokken bovenaan natuurlijk gesloten
  Met interne gegalvaniseerde staaldraad
  Eenvoudig in te korten zowel in hoogte als breedte
  Makkelijk te installeren en te onderhouden

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €64,99

Gelijk mee bestellen!

Tags: Borders, Nigra, Zwart, 200 cm