Zwarte bamboe pergola 2 x 3 m

Luxe pergola gemaakt van zwarte bamboe! De zwarte bamboe pergola L 300 x B 200 x H 300 robuuste uitvoering staanders diameter 8/10 cm met 5 liggers (ipv 7 liggers zoals getoont in de foto's) diameter 5/7 cm. De zwarte bamboe pergola word gemaakt van zwarte bamboepalen Java Zwart afkomstig uit Indonesie. Deze natuurlijke mooie kleur is niet geverfd of gespoten.

Een mooie grote pergola voor het creëren van een gezellige plek in de tuin of op het terras. Onze bamboe pergola word geleverd als bouwpakket. De bamboepalen zijn geselecteerd op lengte en dikte. De pergola word geleverd inclusief bevestiging materiaal en boortje verpakt in 3 bundels word de pergola verstuurd.

De pergola is eenvoudig te verkleinen door de palen in te korten kan men de maat aanpassen. Voor een grote pergola of een pergola opmaat maken wij graag een offerte.

De zwarte bamboe pergola is prima geschikt om klimplanten tegen te laten groeien. Vaak word het dak van de pergola bekleed met onze strodakjes of bamboematten voor een heerlijke tropische uitstraling of schaduwplekje. Met manilla of palmtouw kunt u de verbindingen afbinden om de pergola mooi decoratief af te werken.

Uw vijver overkappen en uw vissen beschermen tegen de reiger dat kunt u doen met de luxe zwarte pergola. Door deze over de vijver te plaatsen krijgt uw vijver een open afdak waar de reiger niet tussen kan landen. Mocht de ruimte tussen de pergola liggers te ruim zijn besteld u dan extra bamboestokken of onze bamboe plantenrek erbij. Door de mooie natuurlijke donkere bruinachtige kleuren zal de pergola prima bij de vijver geplaatst kunnen worden.

Mocht u liever een lichtere variant willen dan hebben wij onze bamboe pergola gemaakt van Moso bamboe deze mooie natuurlijke lichte kleur geeft weer een compleet andere uitstraling.

Eigenschappen van Bamboe

Elke bamboestok is uniek dit maakt bamboe zo mooi. De mooie kleuren en diversiteit maakt het product geliefd.

Enkel heeft het natuurproduct ook zijn eigenschappen.

Het verkleuren van de bamboepalen zal gebeuren en uiteindelijk gaan deze vergrijzen dit is een natuurlijk proces wat bij een houten producten ook het geval is.
In de herfst vallen de blaadjes van de bomen en word alles buiten grauw en grillig. Bij bamboe kan hetzelfde gebeuren en kan het zo zijn dat de bamboestokken donkere kleuren gaan vertonen. 

Dit komt door vochtaanslag waardoor de bamboepaal verkleurd. Dit kunt u het beste zo laten totdat het voorjaar weer begint.
Dan adviseren wij om de bamboe pergola te reinigen tijdens de aanpak van de hele tuin.
Met een hogedrukreiniger kunt u de aanslag verwijderen. Mocht deze hardnekkig zijn spuit dan het scherm eerst in met Grey-go en laat dit even intrekken waarna u de pergola afspuit.

In de onderhoudsproducten kunt u Grey-go bestellen waarmee u naturel bamboe kunt ontgrijzen en opnieuw kunt behandelen.
Let u wel op met het gebruik van Grey-go bij vijvers en planten. De Grey-go is een bijtend middel wat schadelijk kan zijn voor de vissen.
Voor de zwarte bamboe als deze eenmaal vergrijst is komt de kleur niet meer terug. Dan adviseren wij om onze Bamboe renovator te gebruiken

Bamboe heeft de eigenschap dat het scheurt dit is niet te voorkomen en zal geaccepteerd moeten worden.
Vooral in de hete en droge maanden van het jaar komen er scheuren in de bamboe.
De scheuren kunnen groter maar ook weer kleiner worden dit is afhankelijk van de periode van het jaar. Bij vochtig weer zijn de scheuren kleiner dan bij droog weer.

Het scheuren van bamboe heeft geen invloed op de levensduur van uw bamboe pergola.

Product Informatie
Bamboesoort Java Zwart
Latijnse naam Gigantochloa atroviolacea
Diameter stokken Ø 5-7 cm (boven-liggers), Ø 8-10 cm (liggers), Ø 8-10 cm (staanders)
Breedte 200 cm
Lengte 300 cm
Hoogte 300 cm
Gewicht ± 66 kg
Land van herkomst Indonesië

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zwarte bamboe pergola 2 x 3 m

  Betaalbaar pergola bouwpakket
  Natuurlijke kleur - onbehandeld
  Inclusief boor, slotbouten, ringen en moeren
  Eenvoudig te installeren en in te korten

Beschikbaar in de afmetingen (b x l x h):

Verzendkosten

Ga naar "afrekenen" om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • €280,00

Gelijk mee bestellen!

Tags: Bouwpakketten, Pergola, Java, Zwart, 300 cm, 200 cm