Zwarte bamboerollen Deluxe

Weergegeven:
Sorteren op:

Zwarte bamboerol Deluxe 180 x 100 cm

Dikke zwarte bamboematten Deluxe op rol 180 x 100 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige donke..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Zwarte bamboerol Deluxe 180 x 150 cm

Dikke zwarte bamboematten Deluxe op rol 180 x 150 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige donke..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Zwarte bamboerol Deluxe 180 x 180 cm

Dikke zwarte bamboematten Deluxe op rol 180 x 180 cm hoog een eye catcher! Deze prachtige donke..

€110,00 Excl. BTW: €110,00

Zwarte bamboerol halfrond Deluxe 180 x 200 cm

Dikke zwarte bamboematten halfrond Deluxe op rol 180 x 200 cm is een eye catcher! Deze pra..

€130,00 Excl. BTW: €130,00

Zwarte bamboerollen Deluxe

Zwarte bamboematten Deluxe diameter 5-6 cm dikte! De mooiste zwarte bamboematten worden gemaakt in Indonesië en zijn allemaal handgemaakt. Natuurlijke donkere bamboestokken worden verwerkt tot bamboemat. 

Dikke gegalvaniseerde ijzerdraden 3 mm dikte worden door de bamboepalen geboord zodat bevestiging bijna onzichtbaar is. Alle bamboe matten worden geleverd met een gesloten bovenkant om het indringen van vuil en vocht tegen te gaan.

Voorzien van een basis laklaag worden de bamboematten geleverd om de natuurlijke kleuren nog meer te accentueren. De zwarte bamboematten kunt u monteren tegen een hekwerk, gaashek of schutting. Een luxe en sfeervolle uitstraling word er gecreëerd met de Deluxe zwarte bamboe op rol.

Bamboe bouw Nederland heeft de rollen in 2 verschillende kleuren leverbaar. De naturel bamboematten en zwarte bamboematten leverbaar in 4 verschillende hoogtes.

Geen enkele zwarte bamboemat kan vergeleken worden met de Deluxe rol.  De mooie stevige bamboesoorten die verwerkt zijn komen niet voor in andere bamboematten die verkocht worden. De kwaliteit van de Deluxe donkere bamboematten kan vergeleken worden met de Giant tuinschermen die van dezelfde soorten bamboe worden gemaakt. 

Een unieke bamboe mat voor een eerlijke prijs! Bamboe bouw Nederland importeert veel producten uit arme delen van Indonesië waar wij graag ons steentje bijdragen aan de lokale bevolking. Door een eerlijke prijs te betalen en mee te investeren in onze leveranciers maken we echt een verschil en zien wij blije en vrolijke mensen.
Uw aankoop maakt dit mede mogelijk.

Op elke product pagina kunt u direct de juiste onderhoudsproducten  en montagemateriaal bij bestellen. Eenvoudig kunt u online bestellen en de producten snel en goedkoop laten bezorgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons. Ook voor offerte aanvragen op maat staan wij graag voor u klaar. De producten direct uit voorraad meenemen is geen enkel probleem u bent van harte welkom.

Contacteer ons