Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Zwarte bamboe schuttingen Giant

Weergegeven:
Sorteren op:

Zwarte bamboe schutting Giant 90 x 180 cm

Giant Tuinschermen zwart 90 x 180 cm de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct vanaf Ind..

€134,99 Excl. BTW: €111,56

Zwarte bamboe schutting Giant 90 x 200 cm

Giant Tuinschermen zwart 90 x 200 cm de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct vanaf Ind..

€149,99 Excl. BTW: €123,96

Zwarte bamboe schutting Giant 180 x 120 cm

Giant Tuinschermen zwart 180 x 120 cm de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct vanaf In..

€159,99 Excl. BTW: €132,22

Zwarte bamboe schutting Giant 180 x 180 cm

Giant Tuinschermen zwart 180 x 180 cm de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct vanaf In..

€214,99 Excl. BTW: €177,68

Zwarte bamboe schutting Giant 180 x 200 cm

Giant Tuinschermen zwart 180 x 200 cm de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct van..

€234,99 Excl. BTW: €194,21

Zwarte bamboe schuttingen Giant

Zwarte bamboe Tuinschermen de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Direct vanaf Indonesia importeren wij onze Giant tuinschermen. Bamboe bouw Nederland levert enkel natuurlijke kleuren onze schermen zijn niet geverfd of gespoten. De tuinschermen hebben een robuuste uitstraling door de dikke bamboepalen diameter 6 tot 9 cm.

Al onze schermen worden geleverd met gesloten bovenkanten om een langer levensduur te garanderen. Alle giant schuttingen worden compleet gemaakt van bamboe en zo ook de horizontale spies die een dikte hebben van ongeveer 4 cm. 

Bamboe bouw Nederland levert de giant schermen in verschillende maten enkel de breedte maat is nooit breder dan 180 cm. Dit doen wij bewust om het scherm zo stabiel mogelijk te houden en de horizontale spies te ontzien.

Voor het monteren van de giant schermen hebben wij een speciaal montage setje ontwikkeld. De manier waarop het tuinscherm word gemonteerd heeft veel invloed op de levensduur van de het scherm. Enkele aanbieders geven aan dat u het scherm gewoon kunt bevestigen door deze vast te schroeven tussen de tuinpalen. Echter raden wij dit af. De bamboepalen gaan scheuren en de schermen gaan doorhangen. Bij een goede montage en onderhoud zal de levensduur van de schutting tussen de 10 en 15 jaar zijn.

Bij aankoop van de giant schermen hebben wij de schermen voorzien van een basis laklaag. Eenmaal geplaatst adviseren wij om het scherm af te lakken met onze Bamboo Protector. Op elke product pagina kunt u direct de juiste onderhoudsproducten  en montagemateriaal bij bestellen. Eenvoudig kunt u online bestellen en de producten snel en goedkoop laten bezorgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons. Ook voor offerte aanvragen op maat staan wij graag voor u klaar. De producten direct uit voorraad meenemen is geen enkel probleem u bent van harte welkom.

Contacteer ons