Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Zwarte bamboestokken - Nigra Bamboe

Zwarte bamboestokken - Nigra Bamboe

Ons assortiment zwarte bamboestokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Deze donkere bamboestokken (Latijnse naam: Phyllostachys nigra) worden veel gebruikt als decoratieve bamboestok en hebben een glimmende uitstraling. De zwarte bamboestokken zijn ook terug te vinden in onze collectie zwarte bamboematten en bamboeschermen.

In de volksmond noemt men Nigra bamboe "zwarte bamboe" maar in werkelijkheid is de kleur niet egaal zwart, eerder donkerbruin. Elke bamboestok heeft een unieke kleurstelling wat deze bamboesoort zo aantrekkelijk maakt. De zwarte bamboestokken zijn de afgelopen jaren enorm in opkomst en dat is niet vreemd als men de mooie uitstraling bekijkt. Door de mooie donkere kleuren van de natuur is de zwarte bamboestok een ware lust voor het oog.

Zwarte bamboestokken zijn leverbaar in lengtes van 2 tot 4 meter met een diameter vanaf 2 tot 4 cm dikte. Mocht u op zoek zijn naar dikkere diameters zwarte bamboe dan adviseren wij de Java zwarte bamboepalen.

Bij indoor decoratie projecten adviseren wij om zwarte bamboestokken te behandelen met Bamboe Booster dit zal ervoor zorgen dat de mooie kleuren er nog meer zullen uitspringen. Als zwarte bamboestokken buiten worden gebruikt kunt u deze behandelen met Bamboe Protector, een transparante UV-werende beits die ervoor zorgt dat de mooie donkere kleur langer behouden blijft.

Voor speciale projecten of grote volumes kunt u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de stokken zelf uit te zoeken en direct mee te nemen.

Contacteer ons

Er zijn geen producten in deze categorie.